Narin İçin Demet Akalın’dan İdam Çağrısı: “İdam Olsaydı Bu Kadar Kolay Olmazdı”

Demet Akalın, kayıp Narin Güran için yaptığı idam cezası çıkışıyla gündemde: "İdam cezası olsaydı bu kadar kolay olmazdı bu işler."

Türkiye, 9 gündür kayıp olan Narin Güran‘ın sağ salim bulunması için seferber olurken, şarkıcı Demet Akalın‘ın idam cezası ile ilgili yaptığı çıkış gündeme damga vurdu. Diyarbakır‘ın Bağlar ilçesindeki evinden çıktıktan sonra kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken, Akalın’ın sosyal medya hesabından yaptığı idam çıkışı, takipçilerini ikiye böldü.

Demet Akalın’ın Tepki Çeken İdam Paylaşımı

Gündemdeki konulara yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Ahh düşünmek bile istemiyorum! Aklımdan geçiremiyorum bile… ‘Şahane bir hayatımız vardı’ diyor baba ahh. İdam cezası olsaydı bu kadar kolay olmazdı bu işler. Hiç tadım yok, şu kız bir bulunsa,” ifadelerini kullandı. Bu çıkış, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Takipçileri İkiye Böldü

Akalın’ın idam cezası konusundaki paylaşımı, takipçileri arasında tartışmalara yol açtı. Bir kısım kullanıcı, Akalın’a destek verirken, diğer bir kısım ise idam cezasına yönelik çıkışına tepki gösterdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: