YouTuber Kılığında Yüzlerce Kıza Şantaj Yaptı: 20 Ülkeden 285 Kurban

Avustralya'da kendini ünlü bir ABD'li YouTuber olarak tanıtan bir erkek, dünyadan yüzlerce kadın ve kızı kamera önünde cinsel davranışlarda bulunmaya zorladı. Kurbanlarına şantaj yapan sapık adamın cezası belli oldu.

Avustralya’da, kendini ünlü bir ABD’li YouTuber olarak tanıtan bir adam, farklı ülkelerden yüzlerce kadın ve kıza şantaj yaparak onları cinsel davranışlarda bulunmaya zorladı. Bu sapık adamın suistimal ettiği kişilerin sayısı ve işlediği suçların vahameti, onu ülke tarihinin en ciddi cinsel suçlarından biri olarak kayda geçirdi. Muhammad Zain Ul Abideen Rasheed adlı bu kişi, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

20 Ülkeden 285 Kurban

29 yaşındaki Rasheed, 20 farklı ülkeden 285 kadın ve kızı hedef aldı. İngiltere, ABD, Japonya ve Fransa gibi ülkelerdeki genç kızlar ve kadınlarla internet üzerinden tanışan Rasheed, kendisini 15 yaşında ünlü bir YouTuber olarak tanıttı. Çoğu 16 yaşından küçük olan bu genç kadınların cinsellik içeren görüntülerini kaydetti ve bu görüntüleri onların yakınlarına göndermekle tehdit etti.

Kurbanlara Yapılan İşkence ve Tehditler

Rasheed, kurbanlarını yalnızca cinsel içerikli davranışlarda bulunmaya zorlamakla kalmadı, aynı zamanda evcil hayvanları ve çocukları da içeren sapkın taleplerde bulundu. Bu talepleri yerine getirmeyenleri, ellerindeki görüntülerle tehdit ederek korku içinde bıraktı. Yetkililer, Rasheed’in bu yöntemlerle kurbanlarının psikolojik durumunu ağır şekilde etkilediğini belirtti.

Interpol Tarafından Yakalandı

Interpol’ün uzun süren çalışmaları sonucunda, 2020 yılında yakalanan Rasheed, halihazırda 14 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunmaktan dolayı hapisteydi. Bu yeni suçlamalarla birlikte, sapık adamın cezası 17 yıl hapis olarak belirlendi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: