Fenerbahçe, Stoper Transferi İçin Mario Hermoso’yu Gündemine Aldı

Fenerbahçe, Atletico Madrid'den ayrılan Mario Hermoso'yu stoper transferi için gündemine aldı. İspanyol oyuncunun yıllık 5 milyon euro talep ettiği belirtildi.

Fenerbahçe, stoper transferi için önemli bir hamle yaptı. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki İspanyol stoper Mario Hermoso‘yu gündemine aldı. Hermoso’nun, Fenerbahçe’den yıllık 5 milyon euro ve imza parası talep ettiği belirtiliyor.

Jose Mourinho’nun İsteği Doğrultusunda Transfer Çalışmaları

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Jose Mourinho‘nun talep ettiği sol ayaklı stoper için çalışmalar başladı. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid’le yollarını ayıran Hermoso’yla ilgileniyor ve transferi sonuçlandırmak için temaslarını sürdürüyor.

Mario Hermoso’nun Kariyeri

Futbol kariyerine Real Madrid‘in altyapısında başlayan Mario Hermoso, 2016/17 sezonunda Real Valladolid‘e kiralandı. Kiralık sezonun ardından 2017 yılında Espanyol ile sözleşme imzalayan Hermoso, burada geçirdiği iki sezonun ardından 2019’da Atletico Madrid ile anlaştı. Atletico Madrid‘de dört sezon geçiren Hermoso, sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrıldı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: