‘Game of Thrones’ Yıldızı Emilia Clarke, Yeni Dizisinde Casus Olarak Karşımıza Çıkacak

Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, Soğuk Savaş dönemini konu alan casusluk gerilimi Ponies dizisinde rol alacak. Dizi, Susanna Fogel ve David Iserson imzası taşıyor.

Game of Thrones dizisinin yıldızlarından Emilia Clarke, yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birçok kez Emmy‘ye aday gösterilen Clarke, Ponies adlı casusluk geriliminde başrolü üstlenecek. Dizi, Soğuk Savaş dönemini konu alıyor ve 2019 yapımı komedi filmi Booksmart‘la tanınan Susanna Fogel ile Mr. Robot, Mad Men ve New Girl gibi başarılı yapımlarda yer alan David Iserson tarafından kaleme alınıyor.

Ponies’in Konusu

Ponies dizisi, 1977’de Moskova’da geçiyor. Amerikan Büyükelçiliği’nde görevli iki kadının, eşlerinin Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği‘nde (SSCB) gizemli bir şekilde öldürülmesiyle başlayan hikaye, bu iki kadının CIA ajanı olarak çalışmaya başlamasıyla derinleşiyor. Emilia Clarke, dizide Sovyet göçmenlerinin eğitimli ve Rusça konuşan kızı Bea‘yi canlandırıyor. Bea, korkusuz yoldaşı Twila ile birlikte büyük bir Soğuk Savaş komplosunu ortaya çıkarmak ve onları dul bırakan gizemi çözmek için mücadele edecek.

Diğer Projeler ve Clarke’ın Kariyeri

Clarke, aynı zamanda Amazon Prime Video‘nun Criminal adlı dizisinin çekimlerine de devam ediyor. Bu dizide, Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes ve Adria Arjona gibi ünlü isimlerle birlikte rol alıyor. Criminal, Ed Brubaker ve Sean Phillips‘in çizgi romanından uyarlanıyor.

Susanna Fogel ve David Iserson İmzalı

Ponies dizisinin yönetmenliğini, 43 yaşındaki Amerikalı sinemacı Susanna Fogel üstlenecek. Fogel, dizinin yönetmenliğinin yanı sıra senarist olarak da görev yapacak. David Iserson ise dizi sorumlusu olarak projede yer alacak.

Clarke’ın Önceki Rolleri

Emilia Clarke, HBO’nun 8 sezon süren efsane dizisi Game of Thrones‘da Daenerys Targaryen karakteriyle tanınmıştı. Son dönemde ise Clarke, Disney+‘ta yayınlanan Marvel dizisi Secret Invasion‘da rol aldı. Ayrıca, Clarke’ın oynadığı filmler arasında Jojo Moyes‘un çok satan kitabından uyarlanan romantik macera Senden Önce Ben (Me Before You) ve Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story) gibi yapımlar da yer alıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: