Cristiano Ronaldo’dan Emeklilik Kararı: Al-Nassr Son Durak Olabilir

Cristiano Ronaldo, kariyerini Al-Nassr'da sonlandırabileceğini ve futbol sonrası teknik direktör olmayı düşünmediğini açıkladı. Geleceği hakkında ipuçları verdi.

Al-Nassr forması giyen 39 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kariyeri ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2023 yılı başında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr‘a transfer olan Ronaldo, 2.5 yıllık sözleşmesinin son yılına girdiği bu dönemde, futbolu bırakacağı takımı ve emeklilik sonrası planlarını paylaştı.

Milli Takım ve Emeklilik Planları

Ronaldo, Portekiz Milli Takımı‘nı ne zaman bırakacağına dair soruları yanıtlarken, bu kararını kimseye önceden söylemeyeceğini belirtti. Ronaldo, “Milli takımı bırakma kararımı önceden kimseye söylemeyeceğim. Bu benim için spontane ancak aynı zamanda çok düşünülmüş bir karar olacak” dedi.

Futbol Sonrası Planları

Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacağı sorusuna da yanıt veren Ronaldo, teknik direktör olmayı düşünmediğini açıkladı. “Geleceğimin oraya gideceğini düşünmüyorum. Kendimi futbolun dışında başka şeyler yaparken görüyorum ama geleceğin ne olacağını yalnızca Tanrı bilir” diyen Ronaldo, futbol sonrası kariyerinde farklı alanlarda yer almak istediğini belirtti.

Kariyerini Al-Nassr’da Sonlandırma İhtimali

Ronaldo, futbol kariyerini nerede sonlandıracağı konusunda da önemli ipuçları verdi. “Emekliliğin yakında mı yoksa 2-3 yıl içinde mi olacağını bilmiyorum. Büyük ihtimalle kariyerimi Al-Nassr‘da sonlandıracağım. Suudi Arabistan Ligi‘nde oynamaktan çok mutluyum ve devam etmek istiyorum” diyerek, Suudi Arabistan’daki futbol yaşamından memnun olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: