Sterling ve Chilwell, Sancho İçin Takas Masasında: Chelsea’nin Büyük Hamlesi

Chelsea, Jadon Sancho'yu kadrosuna katmak için Raheem Sterling ve Ben Chilwell'i Manchester United'a takas olarak önerdi.

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Chelsea, Manchester United’da kadroda düşünülmeyen Jadon Sancho‘yu kadrosuna katmak istiyor. Telegraph’ta yer alan habere göre, Chelsea, Sancho’yu transfer etmek için Raheem Sterling ve Ben Chilwell‘i takas olarak önerebilir.

Chelsea’nin Transfer Planı: Sancho ve Osimhen Hedefte

Chelsea, Premier Lig’de yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamak istiyor. Bu amaçla, hem Jadon Sancho hem de Victor Osimhen için girişimlerde bulunuyor. Ancak, özellikle Sancho transferinde, Manchester United’ın 40 milyon sterlinlik bir bonservis talebi olduğu belirtiliyor. Erik ten Hag, Sancho’ya bu sezon Premier Lig’de henüz şans vermedi ve oyuncunun takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Sterling ve Chilwell Kadro Dışı Bırakıldı

Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Raheem Sterling ve Ben Chilwell’in kadroda düşünülmediğini belirtti. İki oyuncunun takımdan ayrı olarak antrenman yaptığını ifade eden Maresca, bu oyuncuların takımdan ayrılmasının Chelsea için daha iyi olacağını vurguladı.

Juventus da Sancho’yu İstiyor

Jadon Sancho’ya ilgi gösteren kulüpler arasında Juventus da yer alıyor. Avrupa’da yaz transfer dönemi bu cuma günü sona erecek, dolayısıyla Chelsea’nin Sancho için yapacağı hamlelerde hızlı olması gerekiyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: