Beşiktaş’ın Sol Bek Transfer Hedefi: Sergio Reguilon

Beşiktaş, Premier Lig'den Sergio Reguilon'u sol bek olarak transfer etmeyi planlıyor. Siyah-beyazlılar, Tottenham'da forma giyen İspanyol oyuncu ile görüşmelere başlayabilir.

Felix Uduokhai’yi İstanbul’a getiren Beşiktaş, transfer dönemi kapanmadan kadrosuna iki yeni takviye daha yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, sol bek ve sağ kanat pozisyonları için çalışmalarını sürdürüyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş, Premier Lig ve Bundesliga’dan sol bek adaylarını belirlemiş durumda. Bu isimler arasında öne çıkan ise Tottenham forması giyen Sergio Reguilon.

Reguilon Beşiktaş’a Önerildi

Haberde, Tottenham’da forma giyen İspanyol sol bekin, Beşiktaş’a önerildiği belirtildi. Beşiktaş yönetimi ve teknik ekibin, Reguilon’la anlaşması halinde görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Tottenham’a 2020 yılında transfer olan Reguilon, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Manchester United, ikinci yarısını ise Brentford’da kiralık olarak geçirdi.

Sergio Reguilon Kimdir?

Kariyerine Real Madrid‘in altyapısında başlayan Sergio Reguilon, İspanya’da Logrones, Sevilla ve Atletico Madrid formalarını giydi. 2020 yılında Tottenham’a transfer olan İspanyol sol bek, Premier Lig’de kiralık olarak farklı takımlarda da forma giydi. Kariyeri boyunca toplam 262 maçta 14 gol ve 25 asist kaydetti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: