Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’da Kaldı: Spartak Moskova Transferi Reddedildi

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Moskova'ya transferi konusunda anlaştıklarını ancak oyuncunun gitmek istemediğini açıkladı.

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Kerem Aktürkoğlu’na dair önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Spartak Moskova ile transfer için anlaşmaya vardıklarını ancak milli futbolcunun bu teklifi kabul etmeyerek takımdan ayrılmak istemediğini belirtti.

Kerem Aktürkoğlu’nun Transfer Durumu

Galatasaray’da, Kerem Aktürkoğlu’nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Milli futbolcu, kaptanlığının elinden alınmasının ardından dikkatleri üzerine çekmişti. İbrahim Hatipoğlu, Kerem Aktürkoğlu’nun transfer sürecine dair açıklamalarda bulunarak, “Biz Spartak Moskova ile anlaştık fakat kendisi Rus kulübüyle anlaşamadı ve gitmek istemedi” ifadelerini kullandı.

“Kerem’in Kalmasından Yanayız”

Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’da oynama hayalinin her zaman var olduğunu dile getiren Hatipoğlu, “Sezon başından beri biz Kerem’in kalmasından yanayız ve hocamız da sezon başında kalmasını istediğini söyledi. Çıkan asılsız iddialar doğru değil. Ayrıca şu anda Kerem ile ilgili kulübe gelmiş başka herhangi bir resmi teklif yok” şeklinde konuştu.

Spartak Moskova’nın Teklifi

Spartak Moskova’nın Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray’a son olarak 10+2 milyon euro teklif yaptığı iddia ediliyordu. Ancak, Kerem’in bu teklifi reddetmesi ve takımda kalmak istemesi üzerine transfer gerçekleşmedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: