Fenerbahçe, Ben Chilwell’i Transfer Listesine Aldı: 50 Milyon Euroluk Sol Bek

Fenerbahçe, Chelsea’nin kadroda düşünmediği Ben Chilwell’i transfer listesine aldı. İngiliz sol bekin transferi için Sarı-Lacivertliler harekete geçti.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun ayrılığının ardından sol bek arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda, Chelsea’nin kadroda düşünmediği Ben Chilwell ile ilgilendiği iddia ediliyor. İngiliz kulübü, Chilwell’i 2020 yılında 50 milyon euro karşılığında Leicester City’den transfer etmişti.

Chelsea’den Ayrılmaya Hazırlanıyor

Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca, Ben Chilwell’in takımda yeterli süre bulamayabileceğini belirtti ve oyuncuya ayrılmasının daha iyi olacağını söyledi. Bu açıklamanın ardından, Fenerbahçe’nin Chilwell için girişimlerini sıklaştıracağı öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin Transfer Hamlesi

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu transferinin resmiyete kavuşmasının ardından Ben Chilwell için ciddi bir hamle yapmayı planlıyor. Chelsea’nin, 27 yaşındaki sol bekin transferi konusunda Fenerbahçe’ye her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtiliyor.

Ben Chilwell’in Performansı

Geride bıraktığımız sezonda, Ben Chilwell tüm kulvarlarda 21 maçta forma giydi ve 1 asistlik katkı sağladı. Chelsea ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan İngiliz oyuncunun, Sarı-Lacivertliler’e transferi gündemde.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: