Bieber Çifti İlk Bebeklerini Kucakladı: “Evine Hoş Geldin Jack Blues Bieber”

Justin Bieber ve Hailey Bieber ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, bebeklerinin adını Jack Blues Bieber olarak duyurdu ve sosyal medyada mutluluklarını paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve model eşi Hailey Bieber, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, ailelerine katılan yeni üye ile olan mutluluklarını sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.

Hailey and Justin Bieber https://www.instagram.com/p/CL4fsjFFF_W/ Hailey Bieber/Instagram

“Evine Hoş Geldin Jack Blues Bieber”

Justin ve Hailey Bieber, bebeklerinin adını Jack Blues Bieber olarak duyurdu. Çift, minik bebeğin ilk fotoğrafını paylaşarak mutluluklarını tüm dünyayla paylaştı. Paylaşımlarına kısa sürede birçok ünlü isimden tebrik mesajları geldi. Hailey Bieber’in yakın arkadaşları Kylie Jenner ve Khloé Kardashian, “Jack blues!!!!!! Tebrikler!!!!! Bu minik ayağı çok ama çok seviyorum” diyerek çifti kutladı.

Hailey Bieber’in Anne Olma Heyecanı

2018 yılında evlenen Hailey ve Justin Bieber, Mayıs ayında Instagram üzerinden bir video paylaşarak bebek beklediklerini duyurmuştu. Hailey Bieber, geçtiğimiz yıl anne olmayı dört gözle beklediğini söylemiş ve anne olmanın heyecanını dile getirmişti.

Anne Olma Endişeleri

Hailey Bieber, daha önce yaptığı bir açıklamada anne olma konusundaki endişelerini paylaşmıştı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi tamam ama insanların bir çocuk hakkında bir şeyler söylemesiyle yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal edemiyorum” diyerek, göz önünde bir aile hayatı yaşamanın getirdiği zorlukları dile getirmişti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: