Fenerbahçe’den Göztepe Maçı İçin 54 Kişi Hakkında Suç Duyurusu

Fenerbahçe, Göztepe maçı sırasında yaşanan olaylar nedeniyle 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Şüphelilere adli kontrol ve 6222 sayılı kanun kapsamında işlemler yapıldı.

Fenerbahçe, Süper Lig’deki Göztepe maçı sırasında yaşanan olaylar nedeniyle 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, suç duyurularının ardından bazı şüphelilere adli kontrol hükümlerinin uygulandığı, diğer bazı şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapıldığı ve tedbir kararları alındığı belirtildi.

Fenerbahçe’den Resmi Açıklama

Fenerbahçe’nin resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır. Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır.”

TFF ile Görüşmeler Sürüyor

Fenerbahçe, olaylarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmelerin dikkatle yapıldığını ve sürecin yakından takip edildiğini de belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: