Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı Anime Olarak Geliyor

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı, anime olarak beyazperdeye geliyor. 13 Aralık'ta vizyona girecek film, Yüzük Kardeşliği'nden 261 yıl öncesini anlatıyor.

J.R.R. Tolkien‘in destansı efsanesi, Peter Jackson ve Fran Walsh‘un yapımcılığında, daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde, bir anime olarak beyazperdeye taşınıyor.

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı (The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim), 13 Aralık‘ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yüzük Kardeşliği’nden 261 Yıl Öncesine Yolculuk

Kenji Kamiyama‘nın yönettiği bu merakla beklenen film, Yüzük Kardeşliği (The Fellowship of the Ring) olaylarından 261 yıl öncesine odaklanıyor. Orta Dünya’nın kaderini belirleyen efsanevi savaşı ve güçlü Rohan Kralı Helm Hammerhand‘ın hayatını anlatan film, hayranlarını Orta Dünya’nın derinliklerine sürüklüyor.

Ünlü Seslendirme Kadrosu ve Tanıdık Yüzler

Brian Cox, ikonik Rohan Kralı‘nı seslendirirken, Miranda Otto da Eowyn karakterine sesini vermek üzere geri dönüyor. Filmde ayrıca Gaia Wise, Luke Pasqualino, Laurence Ubong Williams ve Shaune Dooley gibi isimler de yer alıyor.

Miğfer Dibi’nin Doğuşu

Film, Dunlending lordu Wulf‘un ani saldırısıyla başlıyor ve Helm Hammerhand ile halkının Miğfer Dibi olarak bilinecek Hornburg Kalesi‘nde verdikleri son direnişi anlatıyor.

Güç Yüzükleri’nin İkinci Sezonu Geliştirme Aşamasında

Tolkien’in Orta Dünya’sı, yeni hikayelerle ekrana taşınmaya devam ediyor. Amazon Prime Video‘nun dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Rings of Power) ikinci sezonu da geliştirme aşamasında.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: