Beşiktaş, avantajı kaptı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'yla deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş ile Lugano karşı karşıya geldi. Thun Stadı’ndaki maç 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Böylelikle siyah beyazlı temsilcimiz turu rövanş maçına bırakmış oldu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile 3-3 berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın gollerini 21’inci ve 52’nci dakikalarda Gedson Fernandes ile 55’inci dakikada Al-Musrati kaydetti. Lugano’nun gollerini ise 34’üncü dakikada Bislimi, 56’ncı dakikada Steffen ve 63’üncü dakikada kendi kalesine Paulista attı.

Lugano, Stockhorn Arena’da Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu’ndan hakem Morten Krogh yönetti. Krogh’un yardımcılıklarını Dennis Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yaptı.

Müsabakanın rövanşı 29 Ağustos Perşembe günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak.

TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR BERABERE KALDI!

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kaldı.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İrlanda ekibi St. Patrick’s Athletic ile 0-0 berabere kaldı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: