Pedro Almodóvar’ın İlk İngilizce Filmi “The Room Next Door”un Teaserı Yayınlandı

Pedro Almodóvar'ın tamamı İngilizce çekilen ilk filmi "The Room Next Door"un teaserı yayınlandı. Julianne Moore ve Tilda Swinton'ın başrollerde yer aldığı film, 1 Kasım'da sinemalarda.

Usta yönetmen Pedro Almodóvar‘ın tamamı İngilizce dilinde çekilen ilk uzun metrajlı filmi The Room Next Door‘dan teaser yayınlandı. Başrollerinde Julianne Moore ve Tilda Swinton‘ın yer aldığı film, 1 Kasım’da sinemalarda gösterime girecek.

Venedik Film Festivali’nde Prömiyer Yapacak

Son olarak 2022 yapımı Paralel Anneler (Parallel Mothers) filmiyle seyircisinin karşısına çıkan Almodóvar, yeni filmiyle tekrar sinema dünyasının dikkatini çekiyor. The Room Next Door, prömiyerini Altın Aslan için yarışacağı 81. Venedik Film Festivali‘nde gerçekleştirecek. Film, annesiyle olan ilişkisinde zor bir dönem geçiren savaş muhabiri Martha ile yazar arkadaşı Ingrid‘in ilişkisine odaklanıyor.

Yıldızlarla Dolu Bir Kadro

Pedro Almodóvar’ın ilk kez İngilizce olarak çektiği bu filmde, Julianne Moore ve Tilda Swinton başrolleri paylaşıyor. Film, Amerikan yazar Sigrid Nunez‘in What Are You Going Through adlı romanından uyarlanmış. Oyuncu kadrosunda John Turturro, Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Raúl Arévalo, Melina Matthews, Esther McGregor ve Victoria Luengo gibi isimler de yer alıyor.

Filmin Türkiye’deki dağıtımını TME Films üstleniyor ve The Room Next Door‘un ülkemizde 1 Kasım 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: