Gibi Dizisinin 6. Sezonu Geliyor: Feyyaz Yiğit Duyurdu

Gibi dizisinin 6. sezonu resmen duyuruldu. Başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, sosyal medya paylaşımıyla dizinin yeni sezon hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

İlk beş sezonuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Gibi dizisinin 6. sezonu resmen duyuruldu. Başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda bilgisayar ekranındaki ‘GİBİ 6’ dosyasını göstererek dizinin yeni sezon hazırlıklarına başlandığını açıkladı.

Exxen’in Sevilen Dizisi Gibi’nin 6. Sezonu Yolda

Exxen platformunda yayınlanan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Gibi, absürt durum komedisi türündeki mizah anlayışıyla dikkat çekiyor. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan‘ın başrollerini paylaştığı dizi, üç yakın arkadaşın sıradan gibi görünen ancak son derece tuhaf ve komik olaylar yaşadıkları günlük hayatlarını konu alıyor. Dizinin her bölümü, izleyicilere farklı ve beklenmedik maceralar sunarak büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

IMDb’de 9,0/10’luk Başarı

Yerli absürt durum komedisi türünde önemli bir başarı elde eden Gibi, IMDb’de 9,0/10’luk puanıyla da dikkat çekiyor. Dizinin son sezonu 8 Mart 2024 tarihinde yayınlanmıştı ve yeni sezonun başlayacağı tarih henüz açıklanmadı. Ancak Feyyaz Yiğit’in duyurusu, hayranlar arasında yeni bölümler için büyük bir heyecan yarattı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: