John Cena, Oscar Töreninde Çıplak Sahneye Çıkma Kararını Sorguladı: “Bu Komik mi?”

John Cena, 2024 Oscar töreninde sahneye tamamen çıplak çıkma kararını ve yaşadığı utancı paylaştı. Komedi skeci olarak başlayan sahne, Oscar tarihine geçti.

Eski güreşçi ve ünlü oyuncu John Cena, 2024 Akademi Ödülleri’nde sahneye tamamen çıplak çıkarak seyircileri şok etmişti. En İyi Kostüm Tasarımı ödülünü sunarken kıyafet giymemeyi tercih eden Cena, bu anı tekrar düşündüğünde yaşadığı utancı ve kararın komik olup olmadığını sorguladı.

Mart ayında gerçekleşen Oscar töreninde bir komedi skecinin parçası olarak sahne arkasından utangaç bir şekilde çıkıp yalnızca mahrem yerlerini kapatan bir ödül zarfıyla izleyicilerin karşısına geçmişti. “Kostümler… Çok önemli” diyerek izleyicilere seslenen Cena, bu cesur kararını yeniden değerlendirdiğini belirtti.

Eski NFL oyuncusu Shannon Sharpe‘ın sohbet programı Club Shay Shay‘e katılan Cena, o an sahnede yaşadığı utancı anlattı. “En başarılı performans sanatçıları, yapımcılar, yönetmenler bir odada ve ben oraya testislerim açıkta, önümü kapatan bir kartla çıkacağım ve ‘Selam arkadaşlar, bu komik mi? İyi miyiz?’ diye düşündüm.” ifadeleriyle yaşadığı anı paylaştı.

Cena, bu sahnenin fikrinin, Oscar töreninin sunucusu Jimmy Kimmel‘ın kendisini arayıp kameo yapmasını istemesiyle ortaya çıktığını açıkladı. “Jimmy Kimmel beni doğrudan aradı ve ‘Oscar ödüllerine gelmen gerekiyor’ dedi. Sonra ‘Sana şakayı göndermeme izin ver’ deyip yazılı halini yolladı ve onu geri arayıp ‘Ne zaman gelmem gerekiyor?’ diye sordum.” dedi.

Başlangıçta “daha çıplak” olmayı beklediğini belirten Cena, sahneye çıkmadan önce mahrem yerlerini saklamak için ten rengi bant kullanıldığını açıkladı. Ancak bant kullanmanın daha da utanç verici olduğunu itiraf etti. “Popon bantla kapatılmışken oraya çıkmak? Zor bir şey.” diye ekledi.

Tören sırasında hayranlar, Cena’nın bu görünüşüne şaşırsa da şakaya olan bağlılığını takdir etti. X (Twitter) platformunda pek çok kişi bu anı övdü. Bir kullanıcı, “Kim ne derse desin, John Cena kendisini ADIYOR” yazarken, bir diğeri “Çıplak John Cena gelmiş geçmiş en iyi Oscar şakası olabilir” yorumunu yaptı.

Sonunda Cena, En İyi Kostüm Tasarımı ödülünü kazanarak Poor Things (Zavallılar) filmine verirken, toga tarzında bir kostüm giyerek sahneye geri döndü.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: