Eleştirmenler ‘Mahkum Babalar ve Kızları’na Övgüler Yağdırdı: Rotten Tomatoes’da 100 Puan Aldı

Netflix'in yeni belgeseli Mahkum Babalar ve Kızları, Rotten Tomatoes'da 100 tam puan aldı ancak izleyici ilgisi düşük. Film, eleştirmenler ve izleyicilerden büyük övgü topladı.

Netflix‘in yeni filmi Mahkum Babalar ve Kızları (Daughters), eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı ve Rotten Tomatoes‘da 100 üzerinden 100 tam puan almayı başardı. Ancak, bu eleştirmenlerin övgülerine rağmen film, hak ettiği izlenme rakamlarına henüz ulaşamamış gibi görünüyor.

Film Hakkında

14 Ağustos’ta Netflix’te gösterime giren Mahkum Babalar ve Kızları, dört kızın hapishanede düzenlenen özel bir dans etkinliğinde babalarıyla yeniden buluşmasını konu alıyor. Film, sevginin iyileştirici gücünü gözler önüne sererken, izleyicilere derin duygusal anlar yaşatıyor. Netflix, bu belgeselin 13 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirtiyor.

Gizli Bir Cevher

Sundance Film Festivali‘nde prömiyerini yapan ve iki ödülle dönen fim, eleştirmenlerden büyük övgüler almasına rağmen Netflix’in dünya çapında en çok izlenen ilk 10 filmi arasına giremedi. Techradar yazarı Grace Morris, bu durumu “gizli bir cevher” olarak nitelendirirken, filmi Netflix kitaplığında bulmanın zor olduğunu belirtti.

İzleyici Yorumları

Film, izleyiciler arasında da güçlü duygular uyandırdı. Bir izleyici, yönetmenler Natalie Rae ve Angela Patton‘ın sekiz yıllık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu filmi “şimdiye kadar izlediğim en iyi film” olarak tanımladı. Bir başka izleyici ise film çekim tarzının, izleyiciye hissettirdikleri üzerinde büyük bir etkisi olduğunu belirtti ve “Ağlamadan duramadım. Son derece güçlü, duygusal, güzel ve yürek parçalayıcı bir film,” şeklinde yorum yaptı.

Film, ayrıca, maksimum güvenlikli hapishanedeki Sanat Yoluyla Rehabilitasyon programına dayanan 2023 yapımı Sing Sing filmiyle de karşılaştırıldı. Bir izleyici, bu iki yapımı “Bu yılın şu ana kadarki en iyi iki filmi” olarak değerlendirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: