Cevdet Yılmaz: ‘Zenginlere Vergi Affı’ Gündemimizde Hiçbir Zaman Olmadı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son vergi paketi sürecinde 'zenginlere vergi affı' konusunun hiçbir zaman gündeme gelmediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geniş kesimlerden yana bir tercih yaptığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son vergi paketi sürecinde ‘zenginlere vergi affı’ konusunun hiçbir aşamada gündeme gelmediğini belirterek, hükümetin çok kazanandan çok almayı öngören bir yaklaşımla çalıştığını vurguladı.

Temelsiz İddialara İtibar Etmeyin

Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, medya ve sosyal medyada isim ve kaynak belirtilmeden hükümetin çalışmaları hakkında yapılan temelsiz açıklamalara ve spekülatif yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti. Yılmaz, hükümetin resmi politika belgeleri ve yetkililerce yapılan açıklamalar ile izlenecek politikaları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaştığını söyledi.

‘Zenginlere Vergi Affı’ Gündemde Değil

Yılmaz, Meclis’ten geçen son vergi paketinin tüm aşamalardan geçerek teklif haline geldiğini ve Meclis’in takdiriyle yasalaştığını belirtti. Bu süreçte ‘zenginlere vergi affı’ konusunun hiçbir zaman gündeme gelmediğini vurgulayan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vergi paketi konusunda geniş kesimlerden yana bir tercih yaptığını ve çok kazanandan çok almayı öngören bir yaklaşımı benimsediğini ifade etti.

“Cumhurbaşkanımızı ve Yalanları Yayanları Tanıyoruz”

Cevdet Yılmaz, açıklamasının sonunda, “Aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızı da bu yalanları yaymaya çalışanları da gayet iyi tanımaktadır” diyerek spekülasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: