Beyonce’nin Yeni Girişimi: SirDavis Viski Serisi Geliyor

Beyonce, Moët Hennessy ile ortaklaşa SirDavis adında yeni bir Amerikan viski markası duyurdu. Viski, Beyoncé'nin aile mirasından ilham alıyor ve eylülde piyasaya sürülecek.

Pop müziğin dev ismi Beyonce, LVMH iştiraki Moët Hennessy ile birlikte yeni bir Amerikan viski markası olan SirDavis‘i tanıttı. Ünlü sanatçı, bu işbirliği ile Teksas köklerine ve aile mirasına bir saygı duruşunda bulunuyor.

SirDavis: Beyoncé’nin Aile Mirasından İlham Alan Viski

42 yaşındaki pop yıldızının yeni viskisi, %51 çavdar ve %49 malt arpadan oluşuyor. İskoçya’nın ünlü damıtıcıları Glenmorangie ve Ardbeg‘deki kreasyonlarıyla tanınan Bill Lumsden liderliğindeki bir ekip tarafından hazırlanan SirDavis, Teksas’ta tamamlanacak, harmanlanacak ve şişelenecek.

SirDavis’in adı, Beyoncé’nin büyük büyükbabası Davis Hogue‘dan ilham alıyor. Hogue, içki yasağı döneminde kaçak içki üretimiyle tanınıyordu. Beyoncé, Hogue’un viski şişelerini saklama hikayelerinden etkilenerek bu viski serisini çıkarmaya karar verdi.

SirDavis’in Özellikleri

Cam şişeler, Teksas’ın Vahşi Batı tarihine bir selam olarak at madalyonlarıyla tamamlanacak. Şişesi 89 dolardan satışa sunulacak viski, eylülde ABD, Londra, Paris ve Tokyo‘da piyasaya sürülecek.

Beyonce‘nin Diğer Girişimleri

Beyonce müzik kariyerinin yanı sıra Cécred adlı saç bakım ürünleri koleksiyonunu da piyasaya sürmüştü. Bu koleksiyon, sanatçının çocukluğunda annesinin kuaföründe yaşadığı deneyimlerden ilham alıyor. Halo şarkısıyla tanınan Beyoncé, saç bakım serisinin isminin, kendi adının son kısmına ve “sacred” (kutsal) kelimesine bir gönderme olduğunu belirtiyor.

Ünlülerin alkol markaları giderek daha kazançlı hale gelirken, Beyonce‘nin SirDavis viskisi de bu trendin bir parçası olarak öne çıkıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: