16 Milyon Euro Engel Oldu: Galatasaray, İsmail Jakobs’u Hedefliyor

Galatasaray, Maxim De Cuyper için talep edilen 16 milyon euro sonrası transferden vazgeçti. Yeni hedef olarak Monaco'nun sol beki İsmail Jakobs belirlendi.

Galatasaray, sol bek transferi için çalışmalarını sürdürürken, Club Brugge‘un Maxim De Cuyper için 16 milyon euro talep etmesi üzerine bu transferden vazgeçti. Sarı-Kırmızılılar, listedeki bir diğer isim olan İsmail Jakobs için temaslara başladı.

Maxim De Cuyper İçin Yüksek Talep

Galatasaray, Derrick Köhn’ün performansından memnun kalmadı ve sol bek pozisyonu için alternatif arayışlarına başladı. Club Brugge ile 23 yaşındaki Maxim De Cuyper için yapılan görüşmelerde, Belçika ekibinin 16 milyon euro talep etmesi üzerine Galatasaray pazarlık masasından kalktı.

Yeni Hedef: İsmail Jakobs

Bunun üzerine Galatasaray, Monaco‘da forma giyen İsmail Jakobs için harekete geçti. 25 yaşındaki sol beki, satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, transfer sürecinde temaslarını sürdürüyor.

İsmail Jakobs’un Performansı

Monaco, İsmail Jakobs’u 2021-22 sezonu başında Köln‘den 6,5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. 2023-24 sezonunda Ligue 1‘de 22 maça çıkan Jakobs, 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: