Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Geliri: 25 Milyon Euro Kapıda

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'u elemesi halinde 25 milyon euroya yakın bir gelir elde edecek. Sarı-kırmızılılar, Avrupa gelirlerini artırmayı hedefliyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşılaşacak ve bu zorlu eşleşmede İsviçre ekibini elemesi halinde yüklü bir gelir elde edecek. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları durumunda, değişen formatla birlikte geçen sezonki gelirlerini artırabilir.

25 Milyon Euro’luk Gelir Kapıda

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam Young Boys ile kozlarını paylaşacak. İki ayaklı eşleşmede rakibini elemesi durumunda, Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan sarı-kırmızılılar, 25 milyon euroya yakın bir gelir elde edecek.

Avrupa Gelirinde Artış Bekleniyor

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde Avrupa kazancı, geçen sezonun üzerine çıkabilir. Geçen sezon Avrupa kupalarından 31 milyon euro gelir elde eden Galatasaray, bu sezon değişen formatla birlikte gelirlerini artırmayı hedefliyor.

Grup Etabında Yüksek Ödüller

Yeni formatta, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 8 maç oynanacak ve her galibiyet 2.8 milyon euro değerinde olacak. Beraberlik durumunda ise takımlar 930 bin euro ile ödüllendirilecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: