TFF, Ali Koç’u PFDK’ya Sevk Etti: Talimatlara Aykırı Hareket

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe maçı sonrasında talimatlara aykırı hareket gerekçesiyle PFDK’ya sevk edildi. Aynı maçta Göztepe görevlisi de disipline gönderildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Koç, Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta talimatlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle disipline gönderildi.

TFF’den yapılan açıklamada, Ali Koç’un yanı sıra Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan‘ın da tedbirsiz olarak disipline sevk edildiği belirtildi. Aynı müsabakada, Ali Koç’a saldırıda bulunan Göztepe görevlisi Fatih Özkan ise talimatlara aykırı hareket ve saldırı gerekçesiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna gönderildi.

Diğer Disipline Sevkler

TFF’nin açıklamasına göre, Göztepe ve Fenerbahçe kulüpleri çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle disipline sevk edildi. Ayrıca, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle Göztepe‘ye ek olarak, Konyaspor da talimatlara aykırı hareketten dolayı disiplin kuruluna gönderildi.

Disipline sevk edilen diğer kulüp ve kişiler ise şöyle:

  • Gaziantep FK ve Başakşehir – çirkin ve kötü tezahürat
  • Kayserispor ve Sivasspor – çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları
  • Antalyasporlu futbolcu Güray Vural – kural dışı hareket

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: