Okan Buruk: “VAR Kayıtları Daha Profesyonel Olmalı”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçı öncesinde VAR kayıtlarına tepki gösterdi. "Gerekli cezalar verilecektir" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynayacakları Young Boys maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Konyaspor maçında iptal edilen gollere ilişkin tepkisini dile getiren Buruk, VAR kayıtlarının daha profesyonel olmasını beklediklerini belirtti. Buruk, “Bu tür çok kısa ve anlaşılmayan bir konuşmayla golün iptal edilmesi çok hoş olmuyor. Gerekli cezalar verilecektir.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Young Boys Karşılaşması Öncesi Hazırlıklar

Okan Buruk, Young Boys karşılaşması öncesinde takımın durumunu değerlendirerek, “Karşımızda son 4 senenin şampiyonu var. Bence kadro olarak da fiziksel olarak da iyi bir takıma karşı oynayacağız. Sahanın sentetik olması tabii ki Young Boys için avantaj. Maçta da en yüksek seviyemize ulaşmaya çalışacağız. Çok gol yiyor ve çok da gol atıyorlar. Her an pozisyona girebilecek bir takımlar. Bizim kalitemizi ortaya koymamız gerekiyor. Ancak böyle biz de avantajlı oluruz.” ifadelerini kullandı.

Buruk ayrıca, İsviçre’de lig maçlarının erken başlamasının Young Boys’a avantaj sağladığını ve Galatasaray’ın bu durumdan nasıl etkileneceğini de değerlendirdi.

Barış Alper Yılmaz’ın Durumu

Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz‘ın durumuna da değinerek, “İlk 11 için tam kararımızı vermedik. Barış dün antrenmana çıkamadı. Sabah da çok kötü hissediyordu. Bugün bir dinlensin, yarın sabah gelsin durumunu değerlendirelim dedik. Belki bir antrenmanla maç için düşünebiliriz ama son durumunu bilmiyorum.” dedi.

Konyaspor Maçında İptal Edilen Gol

Konyaspor maçında iptal edilen golle ilgili olarak Buruk, VAR kayıtlarının daha profesyonel bir şekilde ele alınması gerektiğini vurguladı. “Bu tür çok kısa ve anlaşılmayan bir konuşmayla golün iptal edilmesi çok hoş olmuyor. Gerekli cezalar verilecektir. MHK ve TFF bununla ilgili cezaları verecektir. Biz en doğrusu neyse, kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: