Michael Madsen, Aile İçi Şiddet Suçlamasıyla Tutuklandı: 20 Bin Dolar Kefaletle Serbest

Michael Madsen, Malibu'da eşiyle yaşadığı bir anlaşmazlık sonucu aile içi şiddet suçlamasıyla tutuklandı. Reservoir Dogs yıldızı, 20 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Reservoir Dogs (Rezervuar Köpekleri) filminin ünlü yıldızı Michael Madsen, cumartesi sabahı Malibu’da aile içi şiddet suçlamalarıyla tutuklandı. 66 yaşındaki Madsen, 64 yaşındaki oyuncu eşi DeAnna Madsen ile yaşadığı bir anlaşmazlık sonucu gözaltına alındı.

Olayın Detayları

17 Ağustos’ta gece yarısında, Malibu‘daki Lost Hill Şerif Bürosu’na yapılan bir çağrı üzerine olay yerine gelen polis memurları, Madsen’ı aile içi darp suçlamasıyla tutukladı. Oyuncu, saat 1.40’ta gözaltına alındı ve 20 bin dolar kefalet ödedikten sonra serbest bırakıldı.

Madsen’ın bir temsilcisi Variety‘ye yaptığı açıklamada, “Bu, Michael ve eşi arasında, ikisi için de olumlu bir şekilde çözüleceğini umduğumuz bir anlaşmazlıktı,” dedi. The Independent, Madsen’ın temsilcileriyle temasa geçmeye çalışsa da henüz yanıt alamadı.

Michael Madsen’ın Sinema Kariyeri

Michael Madsen, en çok Reservoir Dogs, Kill Bill‘in her iki bölümü ve The Hateful Eight de dahil olmak üzere Quentin Tarantino’yla yaptığı işbirlikleriyle tanınıyor. Madsen ayrıca Once Upon a Time in Hollywood filminde de kısa bir rol almıştı.

2020’de The Independent’a verdiği bir röportajda, Madsen, Reservoir Dogs‘taki karakteri Bay Sarı’nın Tim Roth tarafından öldürüleceğini duyduğunda üzüldüğünü dile getirmişti. Madsen, “Eski filmlerden çok etkilendim. Humphrey Bogart, Robert Mitchum ve Lee Marvin‘in büyük hayranıydım… O adamların rollerinde ve kiminle oynadıkları ya da perdede kim tarafından öldürüldükleri konusunda çok dikkatli olduklarını biliyordum. Bu şekilde başrol olursun,” demişti.

Madsen, ayrıca Harvey Weinstein‘ın kendisini Tarantino’nun filmlerinin oyuncu kadrosundan çıkarmaya çalıştığını da açıklamıştı. Madsen, “Harvey beni hiçbir zaman sevmedi. Hiç kimseyi sevdi mi bilmiyorum ama beni kesinlikle sevmediğini biliyorum. Quentin’in filmlerinde beni savunduğu için varım,” ifadelerini kullanmıştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: