Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan İmam Nikahı Kıydı: “Günaha Girmemek İçin…”

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını açıkladı. Erbil, bu nikahın Gülseren'in isteği üzerine gerçekleştiğini belirtti.

Magazin dünyasının en çapkın isimlerinden biri olarak bilinen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir televizyon programına konuk oldu. Programda yaptıkları açıklamalar, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

İmam Nikahı Kıydık

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir süredir birlikte olduğu ve beraber yaşadığı genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını açıkladı. Erbil, ilk defa bir kadın ile imam nikahı yaptığını belirterek, “Zaten evli gibiyiz, her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını, ben de tamam dedim, nikahı yaptık,” şeklinde konuştu.

Günaha Girmiyoruz

Gülseren Ceylan, imam nikahının kendisi için önemini vurgulayarak, “En azından günaha girmiyoruz. Hoca geldi nikahı kıydı. ‘Mehmet Ali Bey, mehir olarak ne veriyorsunuz?’ diye sordu. Ne olduğunu bilmediği için Mehmet Ali şok oldu. Ben mehir istemedim,” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: