Wilfried Zaha’dan Galatasaray Taraftarına Sitem: “Yüzüme Meşale Attılar”

Wilfried Zaha, Galatasaray taraftarlarına sitem etti. Deneyimli futbolcu, yaşadığı bir olayı anlatarak taraftarlarla olan ilişkisini gözler önüne serdi.

Galatasaray‘dan ayrılma isteğini yönetime ileten deneyimli futbolcu Wilfried Zaha, kendi kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Zaha, Galatasaraylı taraftarlara sitem ederek başından geçen bir olayı anlattı ve neden oynamadığı sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Galatasaray Taraftarlarına Sitem

Wilfried Zaha, Galatasaraylı taraftarlarla ilgili yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: “Geldiğimden beri bana sevgi gösteren çok sayıda Galatasaray taraftarı var. Ancak bir de sevgi göstermeyen bir sürü insan var. Avusturya‘da oynadığımız sezon öncesi maçta, sadece Galatasaray taraftarları vardı. Birisi neredeyse yüzüme isabet edecek bir meşale attı. Eğer biraz geri çekilmeseydim yüzümde iz kalacaktı. Ama sonra bana diyeceksiniz ki ‘Seni seviyoruz.'”

Neden Oynamadığı Sorusu

Zaha, neden oynamadığına dair sorulara ise şu çarpıcı yanıtı verdi: “Eğer neden oynamadığım hakkında konuşmak istiyorsanız yöneticilere sorun. Ben bu konuda konuşmak için burada değilim. Bazı şeyler üzerinde kontrolüm yok.”

Zaha, bu açıklamalarıyla Galatasaray‘dan ayrılmak istediğini açıkça dile getirdi ve taraftarlarla olan ilişkisine dair yaşadığı zorlukları paylaştı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: