Taylor Swift, Southport Kurbanlarının Ailelerine Destek Verdi

Taylor Swift, Southport'ta yaşanan bıçaklanma olayı sonrası kurbanların ailelerine taziyelerini iletti. Londra konserleri sıkı güvenlik önlemleriyle devam etti.

Taylor Swift, Londra konserleri öncesinde Southport’ta yaşanan trajik bıçaklanma olayında hayatını kaybeden çocukların aileleriyle doğrudan iletişime geçti. Şarkıcı, Wembley’deki konserine çıkmadan önce bu olayın, kariyerindeki en zor anlardan biri olduğunu ifade etti.

6 yaşındaki Bebe King, 9 yaşındaki Alice Dasilva Aguiar ve 7 yaşındaki Elsie Dot Stancombe, bir dans kursunda bıçaklanarak öldürüldü. Swift, sahnede bu olaya doğrudan değinmemiş olsa da, ailelerine ulaşarak taziyelerini iletti.

Taylor Swift, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu ailelere taziyelerimi nasıl ileteceğimi hiç bilmiyorum” diyerek yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi. Yaşamların ve masumiyetin kaybedilmesi, ailelerin ve ilk müdahale ekiplerinin yaşadığı korkunç travma karşısında şok olduğunu belirtti.

Öte yandan, Swift’in Avusturya’nın Viyana kentindeki konseri, terör tehdidi nedeniyle iptal edildi. Avusturya yetkilileri, sanatçının performansı sırasında büyük bir saldırı planladığından şüphelenilen iki genci gözaltına aldı. Buna rağmen, Swift’in Eras Turnesi Londra’da devam etti. Güvenlik önlemleri artırılarak, Wembley Stadyumu çevresinde yüzlerce koruma görevlendirildi ve konser alanına girişler sıkı kontrollerle sağlandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: