Alpay Özalan’ın Eski Danışmanı Sarıca: “Onun Kadar Saygısızını Görmedim”

Alpay Özalan’ın eski danışmanı Murat Sarıca, Özalan’ı nankör ve vefasız olmakla suçladı. Sarıca, Özalan’ın siyasetten anlamadığını ve tüm çalışmalarını kendi eseriymiş gibi sunduğunu belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’ın eski danışmanı Murat Sarıca, Özalan’a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Geçtiğimiz yıl istifa eden Sarıca, Özalan’ın nankör, vefasız ve saygısız olduğunu iddia etti. Dört yıl boyunca Özalan’ın sosyal medya danışmanlığını ve metin yazarlığını yapan Sarıca, Özalan’ın siyasetten anlamadığını ve tüm hazırlıklarını kendi eseriymiş gibi sunduğunu belirtti.

Sosyal Medya Paylaşımlarının Arkasındaki İsim

Sarıca, Özalan’ın sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısını 28 binden 500 bine çıkardığını ve paylaşımlarındaki her kelimenin kendisine ait olduğunu ifade etti. Sarıca, depremzede olmasına rağmen Özalan’ın kendisine haksızlık yaptığını ve seçim sonrası aralarına mesafe koyduğunu dile getirdi.

“Zerre Siyaset Bilgisi Yok”

Danışmanı olduğu dönemde Özalan’ın sosyal medyada polemik yaratan paylaşımlar yaptığını belirten Sarıca, Özalan’ın siyaset konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadığını ve kendi hazırlıklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer siyasetçilere kendi çalışmasıymış gibi pazarladığını söyledi.

Sarıca’nın açıklamaları, Özalan’ın siyasetteki rolü ve danışmanıyla olan ilişkisi hakkında yeni tartışmalara yol açtı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: