Alpay Özalan Bu Kez de Yılmaz Özdil ve Fatih Altaylı’ya saldırdı; Özdil Cevap Verdi: “Biz İzmirliler, Çekirdeğe Çiğdem, Simite Gevrek Deriz, Alpay’a da Bu yüzden Milletvekili Demiyoruz”

Alpay Özalan, Yılmaz Özdil ve Fatih Altaylı’ya sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Özalan, Meclis’te yaşanan olayların ardından yapılan eleştirilere yanıt verdi. Özdil'den yanıt gecikmedi.

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, dün TBMM’de yaşanan olayların ardından bugün de gazeteciler Yılmaz Özdil ve Fatih Altaylı‘ya yönelik sert eleştirilerde bulundu. Alpay Özalan, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’a karşı sergilediği agresif tutumuyla gündeme otururken, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında da tepkisini sürdürdü.

Yılmaz Özdil, sosyal medya paylaşımında, “Herifin seçim bölgesi şu anda cayır cayır yanıyor, Ankara’da İzmir için uğraşacağına pavyon fedaisi gibi insanlara saldırıyor” diyerek Alpay Özalan’ı eleştirmişti.

Bu paylaşımın ardından Özalan, Yılmaz Özdil’e yönelik şunları söyledi: “Yunanlılara ‘Rum mezesi’ karşılığında Kıbrıs’ı satan, Atatürk’ü kullanarak cebini doldurmaya çalışan Yılmaz Özdil, bana laf etmiş. Zırlamalarınızı uşaklığını yaptığınız terörist sevici ağababalarınıza yapın. Gazi Meclisimizde, millete hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren bölücülere geçit yok!

Yılmaz Özdil‘den yanıt gecikmedi: “Biz İzmirliler, çekirdeğe çiğdem, simite gevrek deriz, Alpay’a da bu yüzden milletvekili demiyoruz :)”

Öte yandan, Fatih Altaylı’nın eleştirilerine de kayıtsız kalmayan Alpay Özalan, “Milleti aşağılamak ve kibir, bazı gazeteci bozuntularının yaşam biçimi olmuş. İnsanlık yok, vatanseverlik hiç yok. Hiçbir zaman milli bir duruş sergileyemediler. Kimler ülkemizin karşısındaysa, onların tarafını tuttular. Milletimizin hiçbir sevincine ortak olmadılar. Ve sen zavallı Fatih Altaylı, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun mikrofonunun sesini kapatarak, karşısındaki konuğun ona hakaretler etmesini sağladın. Bebek katili terörist başına, kendi tabirinle ‘bey’ diye hitap ettin. FETÖ yağcısı oldun. İşte sen böyle bir satılık kalemsin” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: