Fenerbahçe’de 17 Milyon Euroluk Futbolcu Operasyonu: Ayrılacak İsimler Belli Oldu

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda 8 futbolcunun takımdan ayrılmasına karar verdi. Bu operasyonun maliyeti 17 milyon euro...

Jose Mourinho’nun talebi doğrultusunda Fenerbahçe, kadro planlamasında büyük bir değişiklik yaparak 8 futbolcunun takımdan ayrılmasına karar verdi. Toplam maliyetleri 17 milyon euroyu bulan bu oyuncular, yeni sezon öncesi Fenerbahçe’den ayrılacaklar.

Mourinho’nun Kararları Netleşti

Gözden Çıkarılan Futbolcular Fenerbahçe’de gözden çıkarılan futbolcular arasında Miguel Crespo, Rade Krunic, Miha Zajc, Luan Peres, Joao Pedro, Ryan Kent, Serdar Aziz ve Emre Mor yer alıyor. Bu oyuncuların takımdan ayrılmasıyla kulübün maaş bütçesi önemli ölçüde rahatlayacak ve kadroda yeni transferler için yer açılacak.

Teknik direktör Jose Mourinho, takımdaki oyuncu değişimlerini hızlandırarak yeni bir kadro yapılanması peşinde. Mourinho’nun direktifleri doğrultusunda alınan bu karar, Fenerbahçe’nin yeni sezonda daha iddialı bir takım kurma hedefinin bir parçası olarak görülüyor.

Transfer Piyasasında Hareketlilik

Fenerbahçe’nin bu hamlesi, transfer piyasasında hareketlilik yaratmış durumda. Bu oyuncuların transferiyle kulübün kasasına girecek olan 17 milyon euro, yeni transferler için kullanılacak. Özellikle savunma ve orta saha bölgelerine yapılacak takviyelerle takımın güçlendirilmesi planlanıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: