Glen Powell: “Öpüşelim ya da Öpüşmeyelim, Herkes Kazandı”

Glen Powell, yeni filmi Kasırgalar'daki öpüşme sahnesinin çıkarılması üzerine çıkan kargaşaya tepkisini paylaştı. Oyuncu, hayranlarının filmi önemsemesinden memnun olduğunu belirtti.

Glen Powell, son filmi Kasırgalar (Twisters) ile ilgili hayranlarının tepkilerini önemseyerek, filmdeki öpüşme sahnesinin çıkarılması hakkında düşüncelerini paylaştı. 1996 yapımı Kasırga‘nın (Twister) devam filminde Daisy Edgar-Jones ile başrolü paylaşan Powell, ScreenRant‘e verdiği röportajda, bu sahnenin filmden çıkarılmasının yarattığı şaşırtıcı kargaşaya değindi.

“Bunu Çok Kişisel Alıyorum!”

35 yaşındaki Powell, bu durumu kişisel aldığını belirterek, “Eminim Daisy Edgar-Jones‘u öpebildiğim kamera arkası görüntülerini görmüşsünüzdür, önemli olan da bu zaten,” diyerek esprili bir şekilde tepki gösterdi. Film boyunca, Powell’ın canlandırdığı fırtına avcısı Tyler ile Edgar-Jones’un oynadığı Kate arasında romantik bir gerilim oluşuyor, ancak ikilinin öpüşme sahnesi son kurguya girmedi.

Sosyal Medyada Alternatif Son Tepkileri

Filmde yer almayan öpüşme sahnesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İki yıldızın öpüştüğü alternatif bir sonun ortaya çıkması, bazı hayranlar için hayal kırıklığına yol açtı. Ancak Powell, bu tepkilerin bile filmi önemsediğini gösterdiğini ve bu durumun gerçekten harika olduğunu belirtti.

“Öpüşelim ya da Öpüşmeyelim, Herkes Kazandı”

Powell, hayranların film için heyecanlanmasını sevdiğini vurgulayarak, “Daisy ve ben birbirimize TikTok’lar ve gif’ler gönderiyoruz. Ortaya çok komik şeyler çıkıyor. Çok eğlenceli. Gerçekten harikaydı. Öpüşelim ya da öpüşmeyelim, herkes kazandı,” dedi.

Yönetmenin Kararı: Öpüşmesiz Final

Filmin yönetmeni Lee Isaac Chung, öpüşme sahnesini neden çıkardığı hakkında daha önce açıklama yapmıştı. Oscar adayı yönetmen, “Aslında öpüşme sahnesini denedim. Bu öpüşmesiz versiyon o gün çektiğim diğer seçenekti ve söylemeliyim ki bunu daha çok sevdim. Daha uygun bir final olduğunu düşünüyorum,” dedi. Yönetmen, filmin içinde öpüşme isteyenlerin, karakterlerin bir gün öpüşeceğini varsayabileceğini ekledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: