Gümüş Madalya Kazanan Milli Sporcuya Memleketinde Sevgi Seli

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Hatice Akbaş, Malatya'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Hatice Akbaş'ın gümüş madalya başarısı ve memleketindeki coşkulu karşılama...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları‘nda gümüş madalya kazanan milli boksör Hatice Akbaş, memleketi Malatya‘da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Hatice Akbaş’ın Malatya’ya Dönüşü

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 54 kiloda final müsabakasına çıkan milli boksör Hatice Akbaş, gümüş madalya kazanarak 15:45 sıralarında havayolu ile Malatya’ya döndü. Akbaş’ı, havaalanında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ve birçok vatandaş karşıladı. Karşılama sırasında büyük bir coşku ve sevinç yaşandı.

Hatice Akbaş’ın Açıklamaları

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hatice Akbaş, “İlk olimpiyatımda gümüş madalya kazandım. Çok mutlu ve gururluyum. Babamla birlikte çok mücadele verdik. Elim boş dönmediğimiz için mutluyum. Altın madalyayı isterdim tabi ama final heyecanını yönetemedim. Allah bizlere gümüş madalyayı nasip etti. Şimdi madalyamın keyfini çıkaracağım. 2028 Olimpiyatlarında ise inşallah altın madalyayı kazanırım” dedi.

Coşkulu Karşılama ve Kutlama

Hatice Akbaş, havaalanında yapılan coşkulu karşılamanın ardından oluşturulan araç konvoyu ile şehir merkezinde tur attı. Kentte büyük bir coşku ve gurur yaşanırken, milli boksörün başarısı büyük bir memnuniyetle kutlandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: