İzzet Çapa, Altaylı – Kılıçdaroğlu Tartışmasını Yorumladı

İzzet Çapa: "Fatih Bey, Kılıçdaroğlu’nun anlattığı gibi biri ise neden seçim öncesi defalarca onun yayınlarına katıldı?"

Fatih Altaylı doğru söylüyor… Fatih Bey, Kılıçdaroğlu’nun anlattığı gibi biri ise neden seçim öncesi defalarca onun yayınlarına katıldı?

Ne olmuştu?

Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediği “Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı, vatan haini” dedi. Kılıçdaroğlu da bu sözlere sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu Altaylı için sosyal medya hesabı X’ten “Parayla işim olsa, seni satın alır, Saray’a karşı bağlardım. Kalemin, ruhun satılık. Hatta küfür yuvası ağzın bile satılık” gibi ifadeler kullandı.

Altaylı’nın iktidarın talimatıyla hareket eden bir “işbirlikçi” olduğunu ve medyada “patronların satılık elemanı” olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu, “Merkepler adam olur, sen adam olmazsın” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun hakaret dolu sözleri nedeniyle konuyu yargıya taşıyacağını ifade eden Altaylı, “Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarında nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış. Çünkü o metni kaleme almak makul bir insanın işi değil, o kadar edepsiz ve terbiyesiz bir metin” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun, CHP kurultayı nedeniyle kendisine kinlendiğini söyleyen Altaylı, “CHP kurultayı öncesinde bizim Özgür Özel’e verdiğimiz destek var. Çünkü planları şuydu: İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermeyeceklerdi, Ankara’da Mansur Yavaş’ı muhtemelen göstermeyeceklerdi buraları tekrar kaybedeceklerdi. O planı da anladığım kadarıyla bozmuşuz” diye devam etti.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı X’ten yayımladığı metni “edepsiz ve terbiyesiz” olarak nitelendiren Altaylı, şöyle konuştu:

“O yazmamıştır ama o yazılanı önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayımlayarak da gösterdi. Bu kişiyle ilgili söyleyeceğim son şey: Ne adını anarım ne de başka bir şey. Mahkeme salonunda görürsem görürüm, görmezsem görmem. Çok geçmişlere falan gitmiş, Sabah’tan Hürriyet’ten ayrılmalarıma gitmiş, ondan sonra 20 kere falan konuk oldu, mesajları duruyor bende, çıkarırım utanır. Çıkarmam ama kendisi biliyor bana neler yazdığını. Çok seviyesiz. Bu bizim seviyemiz değil.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: