Nihat Kahveci: “Ferdi Kadıoğlu Bu Senenin En İyi Robotu”

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Lille'e elendiği maçı sert bir dille eleştirerek, "Böyle elenilemez" dedi. Ayrıca, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi ve tribündeki olaylarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe’nin Lille’e elendiği maçı değerlendirdi. Kontraspor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda Kahveci, maçın kendisini fazlasıyla yorduğunu belirterek, “Son dönemlerde bu kadar yorulduğum bir maç hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

“Böyle Elenilemez!”

Kahveci, Fenerbahçe’nin elenmesine yönelik eleştirilerini sert bir dille dile getirerek, “Fenerbahçeli olmak çok zor. Böyle elenilemez. Daha ne yapacaksın? Ne kadar pozisyona gireceksin?” dedi. Ayrıca, maçın kader anlarından birinin Oosterwolde’nin eline çarpan top olduğunu ve bu talihsizlik nedeniyle Fenerbahçe’nin elendiğini belirtti.

“Ferdi Kadıoğlu Bu Senenin En İyi Robotu”

Fenerbahçe’nin performansına dair olumlu değerlendirmelerde de bulunan Kahveci, Ferdi Kadıoğlu için “Bu senenin üretilmiş en iyi robotu” ifadelerini kullandı. Fred’in yokluğunun maçın seyrini etkilediğini vurgulayan Kahveci, oyuna giren Samuel ve İrfan Can’ın etkili olduğunu, Szymanski ve Bertuğ’un da katkı sağladığını ifade etti.

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton Transferi

Kahveci, Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a transferiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. “Ferdi için 35 milyon euro gibi bir para konuşuluyor. Artık Şampiyonlar Ligi de yok. Bana bu transfer gerçekleşecek gibi geliyor” dedi.

“O Taraftarı Kadıköy’e Almayın”

Maç sırasında Lille kalecisi Lucas Chevalier’e atılan yabancı cisimle ilgili de konuşan Nihat Kahveci, tribün performansını överken, “Bir Sevilla maçı yaşadık bu statta. Kim attı onu? O taraftarı Kadıköy’e değil, Türkiye’de hiçbir stada girmemeli. Bütün kameralardan tespit edilmeli” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: