Fenerbahçe ve Galatasaray, Scott McTominay İçin Kıyasıya Rekabette

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Scott McTominay'in bonservis bedeli 25 milyon sterlin olarak belirlendi. Manchester United, McTominay'in yanı sıra birkaç oyuncunun daha takımdan ayrılabileceğini belirtti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Scott McTominay bonservis bedelini 25 milyon sterlin olarak belirledi. McTominay’in geleceği hakkında kararın transfer döneminin son haftasına kadar netleşmeyebileceği ifade ediliyor.

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, tecrübeli orta saha oyuncusunu takımda tutmak istediklerini belirtirken, gelen tekliflere göre durumun değişebileceğini belirtti. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yanı sıra Premier Lig’den Fulham ve Serie A’dan Napoli de McTominay ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.

Haberde, Manchester United’ın 25 milyon sterline yakın bir bonservis bedeli karşılığında McTominay’in ayrılığına onay verebileceği kaydedildi.

Ayrılması Muhtemel Diğer Adaylar

Manchester United’da Scott McTominay’in yanı sıra, Jadon Sancho, Antony, Casemiro ve Victor Lindelöf’ün de uygun teklifler gelmesi halinde takımdan ayrılabileceği belirtiliyor. Erik ten Hag’ın ekibindeki bu oyuncuların geleceği de transfer dönemi boyunca yakından takip edilecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: