Zelda Williams’tan Tepki: Robin Williams’ın Maymunu Yoktu!

Robin Williams'ın kızı Zelda Williams, babasının evcil maymunu olduğu iddialarını yalanlayarak, sosyal medyada yayılan yanlış bilgilere tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu ve komedyen Robin Williams, 10 yıl önce hayata veda etmişti. Williams’ın kızı Zelda Williams, babasının omzunda bir maymunla göründüğü fotoğrafın viral hale gelmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Zelda, babasının evcil bir maymunu olduğu iddialarını yalanlayarak, bu tür yanlış bilgilerin yayılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

“Kimsenin Evcil Bir Maymunu Olmamalı”

Zelda Williams, paylaştığı açıklamada, bahsi geçen fotoğrafın muhtemelen yapay zekâ tarafından üretilmiş olabileceğini belirterek, “Babamın evcil bir maymunu yoktu. Kimsenin de evcil bir maymunu olmamalı” dedi. Zelda, egzotik hayvanların evde beslenmesi yerine yerel egzotik hayvan kurtarma kuruluşlarının desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Robin Williams’ın Son Filmi ve Gerçekler

Robin Williams‘ın 2014 yapımı “Müzede Bir Gece” filminde, bir maymunla yer aldığı sahneler hatırlatıldı. Zelda, filmde oynayan maymunun gerçek adının Crystal olduğunu ve bu maymunun egzotik hayvan kurtarma kuruluşlarından birinde yaşadığını belirtti. Film, Williams’ın son çalışması olarak biliniyor.

Zelda’dan Sosyal Medya Tepkisi

Zelda Williams, babasının ölüm yıl dönümünde sosyal medyada dolaşan yanlış ve yetersiz araştırılmış gönderilere karşı takipçilerini uyardı. “Gördüğünüz her şeyin saçma olduğunu varsayın” diyen Zelda, bu tür içeriklere dikkat edilmemesi gerektiğini belirtti ve takipçilerine kendileri için güzel bir şeyler yapmalarını önerdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: