“15 Sene Sonra Anlayacaklar” Şahan Gökbakar’dan Sığınmacı Yorumu

Şahan Gökbakar, sığınmacılar hakkındaki yorumlarıyla gündem oldu: "10-15 sene içinde Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları göreceğiz."

Şahan Gökbakar, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan bir isim. Ünlü komedyen, bu kez sığınmacılar hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çekti. Gökbakar, X hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’deki sığınmacı sorununa yönelik endişelerini dile getirdi. Özellikle Suriyeli ve Afgan nüfusun artışıyla ilgili olarak gelecekte yaşanabilecek duruma dikkat çekti.

“10-15 Sene İçinde Suriyeli ya da Afgan Belediye Başkanları Görmeye Başlayacağız”

Gökbakar, Türkiye’deki demografik değişime atıfta bulunarak, “10-15 sene içinde Suriyeli ya da Afgan belediye başkanları görmeye başladığımızda bu halkın aklı başına gelecek” şeklinde konuştu. Ünlü komedyen, bu durumu kabullenmenin zor olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin seçimlerinde Arapların belirleyici bir rol oynamaya başlamasının halkı uyandıracağını ancak o zaman iş işten geçmiş olacağını ifade etti.

“Kabullenemiyorum”

Gökbakar, açıklamalarına devam ederek, “Atatürk ve silah arkadaşlarının, yüzbinlerce şehidin kanlarıyla kurtardığı bu güzelim topraklara sığınmacı diye, Arap ve Afganların dolmasını aklım almıyor. Kabullenemiyorum!” dedi. Bu ifadeler, sosyal medyada geniş yankı buldu ve pek çok kişi tarafından tartışıldı.

Sosyal Medyada Büyük Yankı

Gökbakar’ın bu sözleri kısa sürede gündem oldu ve sosyal medyada çeşitli yorumlar aldı. Birçok kullanıcı, ünlü komedyenin endişelerine katıldıklarını belirtti. “Milletin derdiyle dertlenen tek sanatçı sensin, tebrik ederim” diyenler olduğu gibi, “Öncelik liyakat, hukuk ve demokrasi olmalı” şeklinde eleştiriler de yapıldı. Bazı kullanıcılar ise Suriyeli ya da Afgan bir yönetici görmenin rahatsızlık yaratmayacağını savundu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: