‘The Umbrella Academy’nin Hayranları Tepkili: “Senaristler Özür Dilemeli”

The Umbrella Academy'nin final sezonu, Netflix izleyicileri tarafından ağır eleştirildi. Karakter gelişimlerinin göz ardı edilmesi ve senaryo tercihleri hayranları hayal kırıklığına uğrattı.

Netflix‘in sevilen dizisi The Umbrella Academy‘nin 4. ve final sezonu, izleyicileri öfkelendirdi. Dizinin son bölümleri, dizi sorumlusu Steve Blackman‘ın setteki toksik davranış iddialarını yalanlamasından bir ay sonra yayınlandı. Ancak, hayranlar gördüklerinden memnun değil.

Rotten Tomatoes‘da eleştirmenlerden %61 alan dizi, seyirci skoru olarak yalnızca %17’de kaldı. Netflix kullanıcıları, dizinin final sezonunu sosyal medyada sert bir şekilde eleştirdi.

“Karakter Suikastı Yapılıyor”

Bir hayran, “İlk üç sezon harikaydı. Ne oldu da bu kadar kötü hale geldi? Başka bir yazar mı devraldı? Korkunç bir son sezon,” diye yazarken, başka bir izleyici de “Kesinlikle korkunç, keşke izlemeye zahmet etmeseydim. Yıllardır sevdiğim karakterlere tam anlamıyla karakter suikastı yapılıyor,” şeklinde eleştirilerini dile getirdi.

Beş ve Lila’nın Hikayesi Eleştirilerin Odağında

Pek çok izleyici, sezonun yalnızca 5 bölüme düşürülmesinden şikayet etti ve Beş (Aidan Gallagher) ile Lila (Ritu Arya) arasındaki “gereksiz” romantik ilişkiyi sorguladı. Bu gelişme, hayranların karakterlerin önceki sezonlardaki yolculuğunun göz ardı edildiğini düşündüğü anlardan sadece biri olarak öne çıktı.

Netflix‘in popüler dizisi The Umbrella Academy, Elliot Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman ve Robert Sheehan gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyordu. Ancak final sezonu, diziye dair sevdikleri pek çok şeyi “çöpe attığını” ifade eden hayranlar tarafından ağır eleştirildi.

The Umbrella Academy‘nin final sezonu hala Netflix‘te izlenebilir durumda, ancak pek çok izleyici, senaristlerin bu sonu düzeltmek için özür dilemesi gerektiğini düşünüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: