87 Yaşındaki Emlak Zengini Hollandalı Kadın, 16 Evini Kiracılarına Miras Bıraktı

Hollanda'nın Limburg kentinde yaşayan 87 yaşındaki emlak zengini kadın, 16 evini kiracılarına miras bıraktı. Çocukları ve yakın akrabaları olmayan kadının bu cömert mirası, kiracılar arasında sevinçle karşılandı.

Hollanda’nın Limburg kentinde yaşayan ve 87 yaşında hayatını kaybeden emlak zengini bir kadın, son vasiyetiyle herkesi şaşkına çevirdi. Hayatının büyük bir kısmını mülk sahipliği ve emlak yatırımlarıyla geçiren kadın, Vaals’taki 16 evini, bu evlerde oturan kiracılarına miras olarak bıraktı.

Vasiyetiyle Herkesi Şaşırttı

Hollandalı kadının bu sürpriz mirası, kiracılar arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Hayatını mütevazı bir şekilde sürdüren ve çok az tanınan bu zengin kadın, çocukları ve yakın akrabaları olmadığı için tüm mülklerini kiracılarına bırakmayı tercih etti. Kadının ayrıca kendine ait bir şirketi bulunuyor, ancak vasiyetinde şirketin geleceği hakkında herhangi bir bilgi yer almadı.

Mirasçı Yakınları Yoktu

Vefat eden kadının, vasiyetinde mirasçısı olabilecek bir aile üyesi ya da çocuğu bulunmadığı için bu beklenmedik kararın daha da anlamlı hale geldiği belirtildi. Kiracılar, bu cömert miras karşısında şaşkınlıklarını ve minnettarlıklarını dile getirirken, bu olay Hollanda’da büyük bir yankı uyandırdı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: