Yatırım Danışma Konseyi 8 Yıl Sonra Toplanıyor: Bezos ve Musk Davetliler Arasında

Yatırım Danışma Konseyi, 8 yıl aradan sonra toplanıyor. Toplantıya Amazon CEO'su Jeff Bezos ve Tesla kurucusu Elon Musk da davet edildi.

Yatırım Danışma Konseyi, 8 yıl aradan sonra yeniden toplanıyor. Amazon’un CEO’su Jeff Bezos ve Tesla ile SpaceX’in kurucusu Elon Musk, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından toplantıya davet edildi. Yatırım Danışma Konseyi‘nin bu kritik toplantısına, dev şirketlerin CEO’ları ve yönetim kurulu başkanları katılacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın imzasıyla çok sayıda uluslararası şirketin ve Dünya Bankası gibi kuruluşların üst düzey isimlerine davet mektupları gönderildi. Davetlilerin, 23 Ağustos tarihine kadar katılım durumlarını bildirmeleri istendi.

Erdoğan’dan Türkiye’ye Yatırım Çağrısı

Toplantıya katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk ekonomisinde kat edilen mesafeyi anlatacak ve Türkiye’ye yatırım yapmaları için çağrıda bulunacak. Özellikle, Çin ve Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların toplantıya damga vurması bekleniyor.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği de, toplantıya yüksek katılımın önemine dikkat çekerek, üyelerinin global yöneticilerine katılım daveti gönderdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: