Milli Voleybolcu Naz Hoş, Babasının Saldırısına Uğradı: “Ölmek İstemiyorum, Öldükten Sonra mı Değerli Olacağım?”

Ampute milli voleybolcu Naz Hoş, babasının saldırısına uğradı ve suç duyurusunda bulunarak yardım istedi. "Ölmek istemiyorum, sesimi duyun" dedi.

Türkiye, kadına yönelik şiddet haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Bu kez şiddet mağduru, Mersin‘in Tarsus ilçesinde yaşayan ampute milli voleybolcu Naz Hoş oldu. 20 yaşındaki milli sporcu, babası tarafından saldırıya uğradı ve suç duyurusunda bulunarak yaşadıklarını kamuoyuyla paylaştı. Naz Hoş, “Ölmek istemiyorum, öldükten sonra mı değerli olacağım?” diyerek isyan etti.

Saldırı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olay, dün akşam Atatürk Caddesi‘nde meydana geldi. İlke Naz Hoş, annesiyle işlettiği balıkçı dükkanından çıkarken, maddi anlaşmazlıklar nedeniyle aralarının bozuk olduğu babası O.H.‘nin saldırısına uğradı. O.H., hem kızının otomobiline zarar verdi hem de iş yerindeki balık tezgahlarını dağıttı. O anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

“Ölmek İstemiyorum”

Olayın ardından Naz Hoş ve annesi, polis merkezine giderek babasından şikayetçi oldu. Savcılığa da suç duyurusunda bulunan Naz, yaptığı açıklamada, “Ben ölmek istemiyorum. Öldükten sonra mı değerli olacağım. Lütfen sesimi duyun” diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi.

Polis Soruşturma Başlattı

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan bu olay, kamuoyunda büyük tepki toplarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Naz Hoş‘un yaşadığı bu trajik saldırı, bir kez daha kadına yönelik şiddetin gündemdeki yerini koruduğunu gösteriyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: