Kenan Yıldız, Juventus’un Yükselen Yıldızı: Motta’dan Övgüler

Juventus Teknik Direktörü Thiago Motta, Kenan Yıldız’ın performansından memnun olduğunu söyledi ve genç yıldızın daha fazlasını yapabileceğini vurguladı.

Juventus Teknik Direktörü Thiago Motta, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Stuttgart ile oynayacakları karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında genç yıldız Kenan Yıldız hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Motta, genç futbolcunun yeteneklerinden ve takımına kattıklarından memnun olduğunu ifade ederken, Yıldız’ın gelişim potansiyeline de dikkat çekti.

“Kenan Tüm Kalitesini Sahaya Yansıtıyor”

Kenan Yıldız’ın performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren Motta, “Kenan, tüm kalitesini takımın yararına ortaya koyan bir futbolcu. Kesinlikle daha iyisini yapabilir ama şu ana kadar gördüklerimden çok memnunum” dedi. Genç yıldızın performansına övgülerde bulunan Motta, Yıldız’ın takımda olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

“2005 Doğumlu Olmasına Rağmen Takıma Çok Şey Katıyor”

Motta, Kenan Yıldız’ın genç yaşına rağmen takımda önemli bir rol oynadığını vurguladı. “Onun 2005 doğumlu bir oyuncu olduğunu ve takımımıza çok şey kattığını unutmamalıyız. Şampiyonlar Ligi’nde attığı güzel gol ve takıma yaptığı katkı ile harika bir takımın parçası” diyerek, Kenan’ın Juventus için ne denli önemli bir oyuncu olduğunu yineledi.

Juventus’un Namağlup Serisi Devam Ediyor

Juventus, Serie A‘da bu sezon namağlup ilerliyor. 8 hafta sonunda 4 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 16 puan toplayan İtalyan ekibi, üçüncü sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise oynadığı 2 maçta 2 galibiyet alan Juventus, 6 puanlı 7 takımdan biri. Thiago Motta’nın ekibi bugün Stuttgart’ı ağırlarken, hafta sonu Serie A’da Inter ile karşı karşıya gelecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: