“Erkeklerin Yüzde 99’u Şerefsizdir” diyen Merve Boluğur’a Erkekleri Koruma Derneği Dava Açıyor

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra sık sık psikolojisiyle gündeme gelen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" dedi. Dava açılıyor.

Murat Dalkılıç’tan boşandıktan sonra psikolojisinin bozulduğuna yönelik iddialarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Boluğur’un sözleri, hayranları arasında şaşkınlık yarattı.

Aşk Hayatında İstikrar Bulamıyor

Aşk hayatında bir türlü istikrar yakalayamayan Merve Boluğur, “Erkeklerin yüzde 99’u şerefsizdir” diyerek cesur bir çıkış yaptı. Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Hayranlarından Yorum Yağdı

Boluğur’un açıklamalarını değerlendiren hayranları, oyuncunun yaşadığı zor günlerin etkisinde olduğunu düşündü. Birçok takipçisi, Boluğur’un bu dönemde iyi bir süreçten geçmediğini belirtti.

Ayrılık İddiaları

Boluğur’un daha önce Burak Dayı, Burak Mursaloğlu, Emir Aydemir, Emre Kaya, Hakan Sabancı gibi isimlerle ilişkisi olmuştu. Son dönemde sır gibi sakladığı sevgilisinden ayrıldığı iddiaları da gündeme geldi.

Erkekleri Koruma Derneği Dava Açıyor

Erkekleri Koruma Derneği, “Erkeklerin yüzde 99’u şerefsizdir” diyen
Merve Boluğur’a dava açacaklarını bildirdi.

web sitesi uygulama / geliştirme: