İmamoğlu’ndan, ‘Ceza Almamak için CHP Lideri Olacak’ İddiasına Yanıt Verdi: “Fırsatçı Değilim”

Ekrem İmamoğlu, “ceza almamak için CHP lideri olacak” iddialarına “fırsatçı değilim” diyerek yanıt verdi. İmamoğlu, görevine devam edeceğini ve İstanbul’a hizmet etmeyi sürdüreceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu, “ahmak” davası sebebiyle ceza almamak için CHP Genel Başkanlığı’na aday olacağı iddialarına sert yanıt verdi. İmamoğlu, “Ben öyle bir fırsatçı değilim. Görevimin başındayım ve İstanbul’a hizmet etmeye devam ediyorum” dedi. Ayrıca, bu tür spekülasyonların gerçek olmadığını ve partisinin bir genel başkanı olduğunu belirtti.

İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı Adaylığına İlişkin Açıklamalar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da gazetecilerle yaptığı toplantıda, cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağıyla ilgili soruya ise “Günü geldiğinde milletimiz adaylara karar verecek, bu iş bir kısım elitlerin yön vereceği bir şey değil” diyerek yanıt verdi.

İmamoğlu’ndan “Ahmak Davası” İle İlgili Sert Tepki

Ahmak davası hakkında konuşan İmamoğlu, “Yargısal tacize uğradığımı düşünüyorum” dedi ve İstinaf Mahkemesi’ne olan inancını dile getirdi. İmamoğlu, hukukun tarafsız işlemesini beklediğini ve adalete olan güvenini korumak istediğini ifade etti.

Gündemdeki Diğer Konular

İmamoğlu ayrıca, Türkiye’de artan toplumsal kaygılara da dikkat çekerek, “Gasp, cinayet, tecavüz suçluları serbest kalırken, ‘Nerede bu devlet?’ diye sormak istiyorum” dedi. Özellikle kamu düzenine dair endişelerini dile getiren İmamoğlu, toplumun güven duygusunun giderek zayıfladığını belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: