Diddy’ye 5 Yeni Dava: Cinsel İstismar Suçlamaları Büyüyor, Ömür Boyu Hapis Cezası Alabilir

Amerikalı rapçi Diddy, cinsel istismar ve tecavüz suçlamalarıyla yeniden gündemde. Beş yeni dava açıldı ve suçlu bulunursa ömür boyu hapis cezası alabilir.

Amerikalı rapçi ve yapımcı Sean Combs (bilinen adıyla Diddy veya Puff Daddy), cinsel istismar ve tecavüz suçlamalarıyla yeniden gündemde. ABD’de 5 yeni dava açılan Diddy’ye yönelik suçlamalar, 2000-2022 yılları arasında gerçekleşen olaylara dayanıyor.

Diddy Hakkındaki Davalar Artıyor

NBC News’ün ulaştığı dava dosyalarına göre, ünlü rapçi Sean Combs tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını iddia eden kişilerin avukatı Tony Buzbee, Diddy’ye yönelik 5 yeni dava açtı. Bu davalarda, 4 kişiye uyuşturucu vererek cinsel istismarda bulunduğu veya tecavüz ettiği iddia ediliyor. Mağdurlardan biri ise olay sırasında yalnızca 13 yaşındaydı.

Diddy’nin Kirli Geçmişi

Diddy, daha önce de seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma ve uyuşturucu bulundurma gibi suçlamalarla gündeme gelmişti. “Freak Offs” adlı partiler düzenleyerek katılımcıları cinsel ilişkiye zorladığı, mağdurları tehdit ettiği iddiaları da mahkemede dile getirilmişti.

Mahkeme belgelerine göre, Diddy suçlu bulunursa en az 15 yıl, en fazla ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Davaların görülmeye başlanacağı tarih ise 5 Mayıs 2025 olarak belirlendi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: