House of the Dragon’da 3. Sezon Gizemi: Matt Smith Senaryoyu Görmedi

House of the Dragon'un 3. sezon senaryosu henüz Matt Smith'e ulaşmadı. New York Comic Con'da düzenlenen panelde oyuncular, hikayenin geleceği hakkında konuştu.

House of the Dragon dizisinin 3. sezonu hakkındaki planlar henüz başrol oyuncusu Matt Smith‘e ulaşmadı. Daemon Targaryen karakterini canlandıran Smith, dün New York Comic Con’da düzenlenen panelde rol arkadaşları Fabien Frankel ve Tom Glynn-Carney ile birlikte soruları yanıtladı.

Senaryo Hakkında Bilgi Yok

Moderatör Josh Horowitz, oyunculara “Üçüncü sezon senaryosunu görüp görmediklerini” sordu. Aegon II Targaryen‘i oynayan Glynn-Carney, “Ne bir zerre ne de bir harf” diyerek hiçbir şey okumadığını belirtti. Matt Smith ise “Ne gördüm ne de duydum” diyerek soruya cevap verdi. Ancak, Fabien Frankel bazı şeyler duyduğunu ve bunları paylaşamayacağını ekleyerek gizemli bir ipucu verdi.

Üçüncü Sezon Planları Halen Belirsiz

House of the Dragon‘un üçüncü sezon prodüksiyon başlangıç tarihi ve prömiyer tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. İkinci sezonun çekimleri 2023 yazında tamamlanmıştı ve ilk ve ikinci sezonlar arasındaki bekleyiş yaklaşık 20 ay sürmüştü. HBO, ayrıca Game of Thrones evrenine yeni bir yan dizi olan A Knight of the Seven Kingdoms‘ı 2025’te yayına sokmayı planlıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: