Sergen Yalçın’dan Mourinho’ya Sert Eleştiri: “Yalan Söylüyor”

Sergen Yalçın, Fenerbahçe’nin Samsunspor maçı sonrası Jose Mourinho’yu sert bir dille eleştirdi. Yalçın, Mourinho’nun oyun planını ve basına karşı tutumunu sorguladı.

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Fenerbahçe’nin Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Yalçın, Jose Mourinho’yu eleştirerek, “Eğer takımı maça hazırlayamıyorsan, pozisyon üretemiyorsan, faule sığınamazsın. Mourinho yalan söylüyor” dedi.

Mourinho’nun Psikolojisi Bozuk Mu?

Yalçın, Fenerbahçe’nin sezon başından beri oyununda bir gelişim olmadığını belirterek, “Mourinho’nun psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Oyuncular mutlu değil, takımın enerjisi düşük” ifadelerini kullandı.

Mourinho’nun Oyuncu Tercihleri Eleştirildi

Sergen Yalçın, Mourinho’nun oyuncu tercihlerini eleştirerek, “Geçen sezonun en iyi oyuncusu İrfan Can nerede? Szymanski, bir Alex değil, neden bu ısrar?” şeklinde konuştu.

Mourinho’nun Beden Dili ve Basınla İletişimi

Yalçın, Mourinho’nun mutsuzluğunun beden diline yansıdığını ve basın mensuplarına verdiği demeçlerin hoş olmadığını söyledi. “Mourinho’nun basına karşı tavrı hoşuma gitmiyor. Bu küçümseme işini bırak, işine odaklan” diyerek Mourinho’yu uyardı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: