Örgüte Yakın Siteler Duyurdu: FETÖ Lideri Fethullah Gülen Öldü

FETÖ lideri Fethullah Gülen, hastanede hayatını kaybetti. Gülen'in ölüm haberi, kendisine yakın Herkül sitesi tarafından duyuruldu.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen, kaldırıldığı hastanede öldü. Gülen‘in ölüm haberi, kendisine yakın olan Herkül adlı internet sitesi tarafından duyuruldu.

Gülen’in Ölümü Resmen Duyuruldu

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarf eden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi, bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Gülen’in Defin İşlemleri Hakkında Bilgi Bekleniyor

Fethullah Gülen‘in ölümünün ardından, defin işlemleriyle ilgili detayların ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi. FETÖ liderinin ölüm haberi, başta örgüt üyeleri olmak üzere birçok kişi tarafından dikkatle takip ediliyor.

Gülen’in Ölümü ve FETÖ Üzerindeki Etkileri

Fethullah Gülen‘in ölümü, FETÖ yapılanmasında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Örgütle bağlantılı kişiler, bu gelişmeye nasıl tepki verecek ve FETÖ‘nün geleceği nasıl şekillenecek soruları gündemde yer almaya başladı.

Son Gelişmeler:

  • Fethullah Gülen’in öldüğü, yeğeni tarafından da doğrulandı.
  • Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat: Çok net söyleyebiliriz ki Ankara’ya bu bilgi ulaştı. Teyitli olarak söyleyebiliyoruz, Fethullah Gülen öldü.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: