Marvel’in Yeni Dizisi Daredevil: Born Again Disney+’ta Başlıyor

Marvel'in yeni dizisi Daredevil: Born Again, 4 Mart 2025'te Disney+'ta yayına girecek. Charlie Cox ve Jon Bernthal'ın başrollerde olduğu dizi, karanlık ama daha az kanlı olacak.

Daredevil: Born Again dizisinin prömiyer tarihi nihayet açıklandı. Cumartesi günü New York Comic Con panelinde yapılan duyuruya göre, Marvel‘in yeni dizisi, 9 bölümlük ilk sezonuyla 4 Mart 2025‘te Disney+ platformunda izleyicilerle buluşacak.

Daredevil: Born Again’in Yıldız Kadrosu

Dizide Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) ve Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) başrolleri paylaşırken, Jon Bernthal da Punisher rolüyle geri dönüyor. Panelde sürpriz yaparak sahneye çıkan Cox ve D’Onofrio, dizinin karanlık atmosferi hakkında konuştu. Cox, NME’ye verdiği röportajda dizinin “karanlık ama o kadar kanlı olmayacağını” belirtti.

New York’ta Geçen Bir Adalet Hikayesi

Dizi, küçük yaşta kaza geçirip kör olan avukat Matt Murdock‘ın hikayesini işliyor. Görme yetisini kaybetmiş olmasına rağmen diğer duyuları olağanüstü gelişen Murdock, gündüzleri avukatlık yaparken geceleri Daredevil olarak New York’un sokaklarında adalet için savaşıyor.

Yapımcı Kadrosu ve Yönetmenler

Dizinin yapımcılığını Dario Scardapane üstleniyor. Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Sana Amanat ve Chris Gary gibi isimler de yönetici yapımcı olarak görev alıyor. Bölümler ise Michael Cuesta, Jeffrey Nachmanoff, David Boyd, Benson ve Moorhead tarafından yönetiliyor.

Ayrıca dizide Margarita Levieva, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Zabryna Guevara, Nikki M. James, Genneya Walton, Clark Johnson, Michael Gandolfini gibi isimler de rol alıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: