Ata Demirer’den THY’ye Tepki: “Bu Memlekette Zaten Değersiz Hissettiriliyoruz”

Ata Demirer, uçak koltuğunun değiştirilmesi nedeniyle Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi. Sosyal medya paylaşımında "Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz" dedi.

Komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Türk Hava Yolları’na (THY) sosyal medya hesabından sitem etti. Uçağa biniş sırasında koltuk numarasının değiştirilmesine tepki gösteren Demirer, yaşadığı durumu şu sözlerle paylaştı:

Demirer, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Havaalanına erken geldim, F1 numaralı koltuğu verdiler. Uçağa biniş kontrol noktasında ‘F3 oldunuz’ dediler. Neden dedim? ‘Değişiklik oldu’ dediler. Neyse bindim, herkes mutlu, F1 boş. Sonra tatlı bir isyan ettim, bir süre sonra ‘F1’e geçin buyrun’ dediler. Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse” ifadelerini kullandı.

Bu değişiklikten rahatsız olan Demirer, durumu şu sözlerle eleştirdi: “Çok ayıp ya. F1 meraklısı değilim ama, ya o koltukları satma ya da bunu yapma. İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz olduğumuz hissettiriliyor, ayıptır!”

Değersizlik Hissi Üzerinden Tepki

Ünlü komedyen, paylaşımında THY’yi eleştirirken, olayın aslında sadece koltuk değişikliği olmadığını, daha geniş bir çerçevede değerlendirerek şunları söyledi: “Tekrar edeyim, F1 falan umurumda değil. Derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da alması.” Demirer’in sözleri, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı buldu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: